Verzenden, levertijden, bezorgen, ruilen en retourneren.

Levertijden

Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden. Wij verzenden de producten met PostNL.
Je kunt je bestelling dus binnen een week verwachten.

TIJDENS FEESTDAGEN KAN HET ZIJN DAT BRIEVENBUSPOST DOOR DRUKTE LANGER ONDERWEG IS.

In een enkel geval, kan de levertijd iets langer zijn dan boven aangegeven.

Helaas hebben wij geen invloed op de postdiensten of bezorgdiensten en kan er altijd iets mis gaan, waardoor een zending vertraagd is.

U ontvangt voor brievenbuspost geen traceercode.

Heeft de bestelling haast? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! Bij speciale wensen kan het zijn dat het wat langer duurt voordat de bestelling klaar is. Dit gebeurt in overleg.

Berekenen van de verzendkosten

Hart voor de kleuters verzendt de bestelling via PostNL. Het berekenen van verzendkosten is soms ingewikkeld. Hieronder leggen wij onze werkwijze uit.

Verzendmogelijkheden:  
Brievenbus tot 100 gram € 4,55
Brievenbus pakje Nederland tot 2 kilogram: € 4.85
Pakketpost Nederland: € 7.65
Pakketpost België: € 9.50

Wij proberen zo voordelig mogelijk te verzenden. Daarom is er geen standaard antwoord op hoeveel producten er in een brievenbus zending passen. Wij hebben elk product apart beoordeeld en daar een verzendklasse aan gehangen. Het kan dus zijn, dat de verzendkosten automatisch wijzigen van brievenbuspost, naar pakketpost.

Wij verzenden met brievenbuspakketten of gewone pakketpost. Deze pakjes krijgen namelijk een track en trace code. 

Brievenbuspakketjes binnen Nederland zijn € 4,85
Passen de artikelen niet niet in een brievenbus, dan maken wij er automatisch een pakketje van. De verzendkosten zijn dan € 7,65 aan verzendkosten binnen Nederland.
Zendingen naar België worden altijd als pakketpost verzonden. De kosten hiervoor zijn € 9,50.

Wanneer de bestelling opnieuw moet worden verzonden, zijn de kosten voor rekening van de klant. Dit is bijvoorbeeld wanneer een bestelling retour is gekomen door het niet tijdig afhalen bij een afhaalpunt. Hart voor de kleuters is hiervoor niet aansprakelijk. De klant is zelf verantwoordelijk voor het volgen van de track en trace code die bij het verzendbewijs wordt gestuurd. Als hier vragen over zijn, mag er natuurlijk altijd contact met ons opgenomen worden.

Juiste adresgegevens

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een email waarin u uw gegevens kunt controleren en zo nodig kunt aanpassen. 
Zodra je bericht heeft ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen.

Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden.
De kosten om het pakket opnieuw te verzenden naar het juiste adres bedragen de reguliere verzendkosten + de retourkosten voor een pakket of de retourkosten voor brievenbuspost.

Retourneren

Je hebt het recht op binnen 14 dagen na ontvangst van je artikelen deze artikelen (m.u.v. gepersonaliseerde producten) terug te sturen. Je dient hiertoe altijd eerst per email (winkel@hartvoordekleuters.nl) contact met ons op te nemen.
Daarna dien je de artikelen, samen met een kopie-factuur aan ons te verzenden. Natuurlijk dient het artikel in onbeschadigde staat en compleet te zijn (indien redelijkerwijs mogelijk). Artikelen die beschadigd zijn, worden niet gecrediteerd, maar wel ingenomen. Als alle stukken compleet zijn, wordt het bedrag binnen 14 dagen op je rekening overgemaakt.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw rekening, bewaar daarom het bewijs dat je krijgt van je postagentschap.
Bij eventuele onderfrankering van het door je aan ons verstuurde pakket, brengen wij de kosten die het met zich meebrengt bij je in rekening.