Algemeen

Eigen ideeën, wensen?

Heb je zelf een leuk idee of speciale wens? Onze producten worden door ons zelf gemaakt. Bij speciale wensen van de klant wordt vooraf een voorbeeld (pdf) per mail verzonden om een goede indruk te krijgen. Na akkoord en betaling wordt het product definitief gemaakt.

Voor deze speciale handeling worden ontwerpkosten berekend. Afhankelijk van de opdracht moet je rekenen tussen de €2,50 en €10,00. Natuurlijk gaat e.e.a. in overleg.
Heb je een voorbeeld, foto, tekening? Stuur die op zodat we weten wat precies je bedoeling is.

 

Levertijd

Al onze producten worden door ons met aandacht gemaakt. We rekenen voor een gepersonaliseerd product ongeveer 1-4 werkdagen. Een standaard product is vaak op voorraad leverbaar. Deze producten worden binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Spoedlevering gewenst? Mail dan even naar winkel@hartvoordekleuters.nl en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 

Bedenktijd

Natuurlijk hoop ik dat de producten naar wens zijn. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst, ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden. De retourkosten zijn voor de klant. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden. Meer over retourneren lees je in de algemene voorwaarden.

Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort.

 

Klachten

Natuurlijk hoop ik dat je tevreden bent met de producten. Indien een artikel niet voldoet aan je verwachting in de zin dat er iets niet volgens bestelling is geleverd, stuur dan eerst een mail naar hallo@liefsvancindy.nl of bel op werkdagen naar 0630262985 en omschrijf je klacht zo duidelijk mogelijk. Ik zal er dan alles aan doen op dit op te lossen.